Сериозни кадрови проблеми има футболният тим на Калиакра Каварна преди мача от първенството на източната "Б" ФГ със Свиленград в неделя. Срещата със сигурност пропуска вратарят Мирослав Григоров, който се контузи в мача с Локомотив София от турнира за Купата. На терена няма да излязат и Ю.Петков и Д.Яшар, които натрупаха по 5 жълти картона. Със съмнение за комоцио е Жеко Йорданов.

"Ние разполагаме обаче с 16-17 добри играчи и отсъствието на едни от най-класните няма да повлияе много на играта ни", заяви треньорът Вили Вуцов. Той се надява футболистите на Калиакра да не са се главозамаяли след победата над Локо София и да не подценят отбора на Свиленград. "Ние не сме "Манчестър Юнайтед, че да бием всеки ден", добави Вуцов.

"Свиленград направиха сериозна зимна селекция, взеха 12 нови играча и добър треньор - Георги Тодоров. Приемам ги съвсем сериозно, макар че са в дъното на таблицата, и съм 100 процента сигурен, че няма да изпаднат от "Б" група. Програмата им през пролетта е добра. Имаха само едно трудно домакинство - срещу Дунав и те го спечелиха", коментира Вили Вуцов.

В неделя от 17.30 часа феновете от Каварна за първи път ще гледат отбора си на ел.осветление в официален мач.