Иво Паргов може да се завърне в родния Марек ако не се появи по- добра оферта от друг клуб. Отборът на Дупница започва подготовка за пролетния полусезон в Западната “Б” група, в 14 ч. на стадион “Бончук”. Очакват се на проби около 15 нови футболисти, в това число от пернишките Миньор и Миньор 1919.

“Нямаме подписани договори с нови играчи, няма и напуснали от отбора, който игра през есента. От 18- 30 януари ще бъдем на лагер в Паничище, в хижа “Планински езера”, където има всички необходими условия”, каза за Дарик старши треньорът Анжело Кючуков. Кючуков ще се готви заедно с отбора и планира да играе и през пролетта, като след края на първенството да сложи край на футболната си кариера. Той ще разчита и на другите опитни футболисти- Янек Кючуков, Георги Караканов, Даниел Белчев.

“Много хора гледаха песимистично Марек, но ние сме на 8- о място. Ще кажа на момчетата, че мястото на отбора е в “А” група. Не казвам, че е цел за това първенство, но трябва да е за следващото”, заяви Анжело Кючуков.

Първата контрола за дупничани ще бъде на 30 януари срещу Славия, на изкуствения терен на “Овча купел”.