Старши треньорът на Берое Илиан Илиев заяви, че след привличането на Любомир Величков, селекцията в отбора е приключила.

“Днес има настроение. Надявам се да го запазим не само в подготвителният период, а и през първенството. Функционалното състояние на момчетата е нормално. Долу-горе сме запознати с тяхното състояние”, коментира старши треньорът на заралии пред beroeonline.

„Тези които по леко понасят натоварванията показаха по добри резултати, но това е за нас и е нормално. Не мога да ви кажа колко човека от тази група ще отпаднат за Турция, но по принцип пътуваме 28 човека. С идването на Любо Величков, който вчера разтрогна с Вихрен селекцията приключи. Николай Маринов също започна с нас, а Цветомир Генов е на проби. Лагера в Турция ще е показателен за Генов”, добави наставникът на Берое.

„За първите тренировки пистата на стадиона ни стига. Имахме идея да бягаме на терен, но на този етап няма да стане. За мен изкуственият терен не е добре. На две места можем да пратим Чечев, като ще изберем по доброто за него”, заяви наставникът Илиан Илиев.