Старши треньорът на Берое Илиан Илиев заяви, че може да освободи някои футболисти, тъй като е недоволен от тяхното представяне.

"Предвид това, което правихме вчера на тренировката е нормално да има умора. За съжаление имаше и подценяване както винаги", коментира Илиев пред BeroeOnline.

"Има смисъл от такива контроли, въпреки, че теренът беше зле. Аз казах, че срещу такива отбори ще играем след мача с Локо (Пловдив). Рядко ще ни се отварят толкова пространства. Играят затворено, докато падне първия гол е трудно. Нормално е теренът да е лош при тези атмосферни условия. Важното е че знаехме, че ще играят така и е важно футболистите да видят как ще се играе срещу тях в първенството."

"Няма как да играят всички, максимум 20 човека. Запазихме Слави Жеков, Петър Колев, Дидо Генчев, Петър Димитров", аргументира решението си да не пусне в игра част от футболистите наставникът на тима.

"Всички ще пътуват за Варна, но ако някои от новите момчета продължават с това представяне може и да се разделим с някои от тях", сподели Илиев.

"Наско Апостолов можеше да участва, но го запазихме. Милчо Танев е по-добре, но е болен и има температура", завърши той.