Старши треньорът на Ботев Враца Ясен Петров обяви, че очакванията на всички в клуба на врачани са за успех в предстоящия мач срещу Ботев Гълъбово. Специалистът засегна и всички по-злободневни теми около клуба.

"Очакванията ни са за победа. Знаем, че отборът на Ботев Гълъбово добре затваря подстъпите към своята врата, доказателство за това са многото равенства, които е постигнал досега. Играят в този си състав вече 3 години. Нашата нагласа обаче, е да спечелим трите точки", коментира старши треньорът на Ботев Враца Ясен Петров.

Освен трайно контузения Пламен Илиев от групата отпадна и Александър Киров. "Киров е с контузия на коляното, но останалите момчета са на линия за мача и се надявам, че останалите футболисти, които попаднат в групата ще успеят да спечелят трите точки", допълни Петров.

Радостната новина от щаба на врачани е, че след контузия в отбора се завръща Петър Альошев, както и Радослав Цонев, който изигра два мача с юношеския национален отбор.

"Цонев попада в групата. Той участва в два мача за националния отбор, като дори в едната среща отбеляза победния гол. В последния момент, обаче ще преценяваме дали ще е в стартовия състав", уточни наставникът.

Петров коментира и срещата между кмета Николай Иванов и футболистите от началото на седмицата.

"Надявам се, че футболистите са наясно какви са целите ни и какво се очаква от тях. Гледах на видеозапис всичките ни 5 мача и в тези, които загубихме точки съм убеден, че можехме да ги спечелим, защото надигравахме противниците си. Гледах няколко пъти двубоя с Добруджа и съм убеден, че можехме рано – рано да спечелим трите точки, но допуснахме едно отпускане, което ни лиши от победа", завърши Ясен Петров.