Благой Наков, който стана голмайстор на Б група с екипа на Банско, чака оферти от отбори от А група, научи Дарик радио. Атакуващият халф вкара 17 гола, с които спечели голмайсторския приз, а три от тях отбеляза в последния кръг срещу Шумен.

„На 30 юни ми свършва договорът с Банско, призна Благой за Дарик радио. Имам разговор с ръководството за оставането ми в тима, но ми се играе в отбор с по-големи амбиции и от елитната ни футболна група. Май тук в Банско няма голямо желание отборът да е в А група. На мен ми се играе в елита.”

Благой Наков е доволен от престоя си в Банско, но иска да се развива. Затова смята, че ще е хубаво да премине в отбор от А група.

„Има проявен интерес към мен от един, два отбора от А група, но нищо конкретно, откровен е Наков. Аз нямам мениджър, който да ме представлява и затова може би ми е по-трудно да си намеря отбор от А група. Който клуб се поинтересува от мен ще трябва да разговаря директно с мен.”

Според Благой футболът в Б група е на нормално равнище за този ешалон. Той е доволен, че макар и да не е чист нападател е успял като атакуващ халф да вкара 17 гола и да грабне приза за голмайстор на групата.