Футболистът на Етър Николай Петров призова чрез Гонг целия град да отиде на стадиона в последния мач на великотърновци срещу Несебър, въпреки работния ден. Футболистите на Цанко Цветанов се нуждаят само от една точка, за да се завърнат в А група след 14 години отсъствие. Въпреки че Петров няма да може да помогне на своите съотборници заради червения картон, който получи в мача срещу Спартак Варна, той е сигурен, че с помощта на феновете, отборът ще постигне победата.

Юношата на Левски пожела да отхвърли и всички спекулации около личния си живот. През последните няколко седмици в медиите се появиха информации свързващи футболиста с различни жени.

„Не съм говорил никога за личният си живот защото не искам да занимавам хората с мен, но напоследък ме свързват с различни жени и искам да се знае че нямам нищо общо с нито една от тях в това число и певицата Марая. Има жена която обичам, но тези писаници й влияят лошо, както на нея, така и на останалите ми близки. Много съжалявам, че съм карал човека, когото обичам да страда и е жалко, че не мога да съм с нея сега заради подобни измислени истории завърши Петров.“