Фен клубът на ФК Волов излезе с декларация срещу главния мениджър на Калиакра Велислав Вуцов. Запалянковците са недоволни, че по време на мача Вили е подскачал край тъч линията и често е навлизал в терена използвайки нецензурни изрази.

В декларацията се казва: „Така и не се разбра кой е главният съдия на мача Асен Николов или Велислав Вуцов. За капак селекционерът на Калиакра след срещата се оплака, че е бил ощетен от реферите. Това е повече от нахално, тъй като съдията допусна само една фатална грешка и тя беше в ущърб на Волов. Реферът спря голова атака на нашия отбор, свирейки фаул вместо да пусне авантаж.”

Феновете на шуменския отбор изразяват мнението си, че не е станало ясно как трябва да свирят съдиите, за да се харесат на Вуцов. „Най-отговорно призоваваме БФС да обърне внимание на делегатите и резервните съдии да спрат Вуцов край тъч линията, защото точно подобно хулиганско поведение на терена предизвиква ответните реакции по трибуните. Нашето спокойствие и толерантност не са вечни”, завършва декларацията на запалянковците на ФК Волов.