Етър привлече опитен халф със сериозен стаж в родната А група и зад граница. Това е бившият играч на Славия Борислав Георгиев, който днес финализира преговорите си с ръководството и ще подпише едногодишен договор с клуба.

 

Тази вечер Бобъра направи първа тренировка с виолетовите. Старши треньорът Георги Тодоров възнамерява да го ползва като дефанзивен халф, а Александър Томаш – като ляв бек. Етър продължава да търси изявен нападател.

 

Двама футболисти от Холандия пристигнаха на проби при болярите. Това са Мишел де Кинкелдер и Емрах Атеш от Пресикхааф Арнхайм. Отборът им е във Втора лига, която всъщност е трета местна дивизия.

 

Кинкелдер е роден на 20 септември 1987 г. и действа като ляв офанзивен халф, а Емрах Атеш е център халф и най-силен е в позиция зад централния нападател. Той е роден на 28 март 1990 г.

 

Холандците тренират от два дни с етърци, а в сряда ще бъдат тествани в контролата срещу Бенковски Бяла. Намерението на треньорския щаб е всяка седмица да има контролна среща за резервите и юношите в тима. Мачът е от 18:00 ч. утре в Бяла.