Етър пропусна златен шанс да се доближи на точка да лидера Ботев (Враца). В отложен двубой от 16-ия кръг на "А" група "болярите" завършиха 0:0 като домакин на Банско. Двубоят се игра на стадион "Ивайло" пред 3000 зрители.

През първата част срещата не предложи кой знае какви футболни достойнства. В 24-ата минута Харлов напредна по левия фланг и центрира опасно, но защитник на Банско стигна топката преди Аврионов. Тя попадна в Георги Христов, който от петнайсетина метра шутира във вратаря. Най-опасното положение през първата част дойде пет минути по-късно, когато Харлов центрира от фаул, а Пламен Костадинов стреля с глава на сантиметри над напречната греда.

През втората част в игра се появи Мариян Генов, който замени Екундайо Джайеоба. Най-чистото положение за Банско бе в 56-ата минута. Атанас Лясков бе изведен срещу него, но вратарят скочи в краката му и успя да избие.

В 77-ата минута Етър бе на сантиметри от гола. Аршинков изби удар на Кушев право в Лапантов, той стреля веднага, но защитник изби пред голлинията. В крайна сметка резултатът се запази.

В другия отложен мач от кръга, Спортист Своге победи с 1:0 Ком-Миньор. В последната минута на двубоя точен бе Любомир Величков, информира football24.bg.

В есенното класиране Етър остава на второ място с 27 точки, толкова има и Спортист. Банско има 22 и се изравни с Чавдар Бяла Слатина на 8-ото място. Ком-Миньор е 11-ти с 11 точки.