Вратарят на Нафтекс Мартин Теменлиев и централният бранител Велин Дамянов тренираха днес сутринта отделно от останалите си съотборници. Двамата се подготвят на облекчен режим заради контузиите, които получиха по време на мача със Спартак (Пловдив), съобщава официалният сайт на клуба.

Теменлиев бе ударен в лицето още в самото начало на срещата, но въпреки това остана на терена през всичките 90 минути. Дамянов бе заменен принудително в 73-ата минута заради травма в бедрото.

Футболистите на Нафтекс подновиха тренировки днес сутринта, след като получиха един ден почивка от старши треньора Пламен Михов.

В същото време отборът на Нафтекс деца, родени през 1994 година с треньор Мирослав Косев се класира на финал за Купата на БФС. Те достигнаха до тази фаза, след като днес спечелиха гостуването си на Марица с 4:0. Съперник на Нафтекс на финала ще бъде отборът на "Спартак" (Пловдив).

Утре юношите младша възраст, родени през 1992 година с треньор Росен Кавръков, ще играят полуфинален двубой с Черно море във Варна.

През миналия сезон Нафтекс бе победител и в трите възрастови групи.