Наставникът на Нефтохимик Димчо Ненов коментира така равенството на Нефтохимик с Видима Раковски:

„Играхме като цяло добре. В големи периоди от мача конролихме играта, направихме и хубави неща. В определени моменти обаче се видя, че част от футболистите ни са твърде млади и им липсва опит в завършващата фаза. Направихме и наивни грешки, които ще продължим да чистим в процеса на първенството.

На моменти отстъпвахме в единоборствата. Не казвам, че сме играли страхливо, но прекалено меко, а това не е приемливо, особено в първенството на Б група. Това мога да простя, но съм неприятно изненадан от определени футболисти, които според мен не се вложиха максимално в мача. В същото време на резервната скамейка имаме хора, които могат да ги заменят и това ще се случи още в следващия двубой – каза още Ненов.

Това, на което най-много държа е футболистите да играят на предела на възможностите си. Липсата на някои умения и опит са нормални, с оглед на това, че повечето момчета са млади и им трябва игрови опит. Но когато има желание, всичко може да се постигне“, завърши треньорът.

Футболистите ще почиват утре, а за вторник следобяд в насрочена първата тренировка за седмицата, която ще се проведе на базата в Долно Езерово.