Капитанът на Нафтекс Пламен Крумов, полузащитникът Симеон Симеонов, бранителят Велин Дамянов и вратарят Янко Георгиев се включиха наравно с останалите си съотборници в сутрешното занимание на тима, съобщиха от клуба.

Четиримата не взеха участие в двустранната игра на отбора в петък заради различни здравословни проблеми, но вече са напълно излекувани и старши треньорът Алекси Желязков изрази надежда, че ще може да разчита на тях за гостуването на Марица (Пловдив) в края на седмицата.

На пълни обороти вече тренира и вратарят Мирослав Радев, който се оплакваше от контузия в глезена. Оперираните наскоро Мартин Теменлиев и Пламен Димитров пък се подготвят на облекчен режим и по всяка вероятност ще са готови за игра до две седмици.

В сутрешната тренировка не взеха участие Орлин Старокин, Стефан Тошков, Георги Терзиев и Диян Молдованов. Бившият младежки национал пропусна заниманието поради болест, а талантливият нападател Тошков лекува травма, получена в мача с Любимец. Бранителите Терзиев и Молдованов все още се възстановяват от контузии.