Четири от зимните попълнения на Черноморец (Бургас) вече са ясни и те идват от градския съперник ФК Бургас. След като акулите си осигуриха Цветомир Цонков и Яни Пехливанов, дойде ред и на нападателя Борислав Борисов, както и на Живко Хаджиев. Хаджиев е юноша на Черноморец, играе и в средата на терена, и като централен защитник и завръщането му може да се смята за сигурно.

Старши треньорът Неделчо Матушев обаче води преговори и с още хора, като поне още 10 човека ще подсилят отбора. Сред тях има двама чужденци, чиито имена засега се пазят в тайна, както и футболисти от А и от Б група. Попълненията са основно в защитата и в атаката.

Ръководството на Черноморец прави всичко възможно, за да направи боеспособен състав, но в същото време се придържа към политиката да залага на местни кадри. Така доста бургазлии, които играят в други отбори, може да бъдат върнати в града. Няма да бъде забравена и школата, като поне 8 човека от старшата и младшата възраст ще тренират с мъжете и ще се адаптират постепенно към сериозни натоварвания.

Потвърден е лагерът в Поморие, както и контролна среща с Локомотив (Пловдив) в края на януари.