Втородивизионният Черноморец Поморие спечели с 1:0 над Димитровград в контролна среща. Единственото попадение вкара Христо Лемперов в 58-ата минута. Халфът получи топката от ляво и от 25 метра с мощна тупалка я прати в мрежата на третодивизионния тим. Двата отбора имаха късмета да играят на отличния терен при чудесно време в Поморие.

Поморийци контролираха събитията на терена през цялото време и изпуснаха четири пъти сами срещу вратаря да вкарат голове. На три пъти не успя да вкара капитанът на отбора Ростислав Янков-Малкия Фар, веднъж пропиля чисто положение и Симеон Златев. Юношеският национал Живко Петков, както и Илиян Шерденов не успяха да се разпишат при добри атаки.

"Ще ни бъде трудно през пролетта, но ще се борим за всяка точка, обяви за БТА старши треньорът на поморийци Неделчо Матушев. "Реално това е нов отбор. Когато аз поех нещата през есента от Хубчев, също направих нов отбор, защото деветима тогава напуснаха. И въпреки това завършихме на 2-о място през есента. Сега пак ни напуснаха толкова хора и така правя втори съвсем нов отбор за пролетта".