Приятелски мач срещу третодивизионния Димитровград уреди Ботев Пловдив. Контролата е в сряда от 14:30 часа на стадион „Христо Ботев”.

От щаба на „канарчетата” договориха проверката още в понеделник, но бяха държани „в шах” от въпросителните около деня и часа на мача с Черноморец за Купата на България.

След редица консултации с хора от БФС и Профилигата, тази сутрин „жълто-черните” получиха уверение от София, че двубоя с „акулите” ще бъде в неделя от 13.00 часа.

Съгласието си за тази дата и час са дали и от управата на Черноморец и така остава решението да бъде официализирано на днешното заседание на спортно-техническата комисия.

Милен Радуканов ще използва спаринга с Димитровград, за да даде подреди състава си за последния официален мач, както и да огледа за последно всички играчи преди да вземе окончателно решение с кои от тях ще се раздели през зимата.

Очаква се всички футболисти да направят по едно полувреме, като сред тях не попада помощникът му Светослав Петров, който е с болки в адуктора след влизането си „на пожар” в последните 2 мача на тима.