Левски бави плащането на втория транш за футболиста Михаил Иванов. Вратарят премина при “сините” в началото на тази година. Според клубното ръководство на врачани на 30 април Левски е трябвало да преведе втория транш от дълга си.

“До този момент не са постъпвали никакви средства при нас. Всеки ден от столичния клуб измислят различни оправдания. Отговорностите се прехвърлят между Тодор Батков, Константин Баждеков и Иво Тонев. Смятаме, че е крайно време да се разбере кой е шефът в Левски и кой ще ни плати. Още през месец март е издадена фактурата за цялата сума, но плащане на втория транш няма”, коментира председателят на ПОФК Ботев Враца инж. Николай Иванов.

Той уточни, че при изплащането и на първата сума за бившия младежки национал е имало забавяне, но то е било в рамките на нормалното.

“Търсим всеки ден някой от ръководството на Левски за среща. От отсрещната страна обаче никой не иска да разговаря с нас. Дори не си вдигат телефоните”, коментира спортният директор на врачани Валентин Станчев.

Ръководството на Ботев Враца вече изпрати официални писма до Спортно-техническата и Лицензионната комисии на БФС. Утре /5.06./ адвокатът на врачанския клуб Христо Петков завежда иск и в съда.