Кадровите проблеми в Ботев продължават да не дават мира на Петър Хубчев. За гостуването на Черноморец Поморие наставникът няма да може да разчита на Емил Аргиров, който е с разтегнати връзки на глезена след двубоя срещу „Сливен”. Защитникът се контузи в началото на второто полувреме и бе принудително заменен. След прегледа и поставената диагноза стана ясно, че Аргиров със сигурност няма да може да участва в съботния мач край морето.

Така Петър Хубчев ще трябва да прекроява поне на половина защитното каре на тима, тъй като Николай Димитров също няма да вземе участие в срещата заради ангажиментите си в младежкия национален отбор. Ноко и Петър Атанасов за пореден път попаднаха в разширения състав на селекционера Михаил Мадански, който в четвъртък приема Холандия в европейска квалификация в Ловеч.

Със сигурност визитата на Поморие пропускат още Николай Домакинов и Ирфан Юсеинов, както и трайно контузеният Мартин Димов. Не е сигурно и участието на Николай Манчев, който е усетил болки във възстановеното бедро по време на тренировката в неделя.