"Ще има промени в групата на Берое!" Това потвърди днес старши треньорът на Берое Илиан Илиев. Наставникът на старозагорци отказа да назове имената на футболистите, които ще бъдат освободени и обяви, че това ще се случи до сряда.

Beroe Online съобщава, че заради дисциплинарни нарушения поне двама футболисти ще се разделят с местата си в отбора (към днешна дата те са временно отстранени от състава), а други ще бъдат наказани със солидни парични санкции. Очаква се до сряда клубът да излезе с официално съобщение по повода.

Футболистите на Берое днес направиха първа тренировка от както се завърнаха от първия си подготовителен лагер в Албена. До началото на шампионата старозагорци ще изиграят две контролни срещи със съставите на Свиленград и Сливен.

"Ще се подготвяме тук до началото на шампионата, знаете трудностите, които изпитваме с терените. Контролата със Свиленград няма къде да се играе на добър терен и ще се наложи пак в Коларово. Дано е добро времето, за да играем със Сливен на нашия терен. Някои от новите момчета не са стъпвали на него. Подготовката в общи линии ще протече тук. Остана няколкото човека, които имаха леки болки във Варна да се включат наравно с другите", коментира Илиан Илиев.

Запитан дали ще разполага с всички футболисти на Берое треньорът заяви: "За групата ще има някои промени и ще ги разберете до сряда."