Вратарят Ради Костадинов, за последно играл в третодивизионния Струмска слава - Радомир, рожба на ДЮШ на ЦСКА, започна тренировки с мъжкия отбор на ПФК Банско.

Тренировъчния екип облече и Илия Мунин, който игра за последно в ловешкия Литекс, като преди това бе в отборите от А група Любимец и Берое.

Очакванията Виктор Шишков да се завърне в отбора на Банско не се сбъднаха. Футболистът е сключил договор с отбор от гръцкото първенство.

"Продължаваме заниманията при местни условия. Организацията и финансирането са въпроси на ръководството на клуба и те ще преценят от кой момент къде да продължим заниманията си извън Банско. Засега готвя футболистите двуразово. Ползваме изкуствения терен на хотелски комплекс Белведере и залата на хотел Олимп. Обстановката е невероятна. Наличните футболисти влагат много старание. Търсим начин да изградим един стабилен колектив, който да ни радва през проления дял на първенството. Засега са уточнени отборите за шест контролни срещи. Единствената незапълнена дата е 20 февруари, за която търсим противников отбор", сподели старши треньорът на ПФК Банско Иван Атанасов./БТА