Най-важното в момента за Етър са точките, затова очаквам срещу Малеш добра игра и победа, заяви пред официалния сайт на клуба голмайсторът на "виолетовите" Мишо Аврионов преди съботната среща на тима. Отборът влезе в серия от 4 мача без победа, като допусна две минимални загуби в Гоце Делчев и Банско, а у дома завърши наравно с Ботев Криводол и Чавдар Бяла Слатина.

"Трябват ни една-две победи за самочувствие, да се вдигнем и да покажем истинското си лице. Играем добре, но резултатите напоследък не са добри", заяви Аврионов, като поясни, че основният проблем в Етър в момента е психологически и може да бъде решен само с победи и точки.

"Имаме добри футболисти на всеки пост, а нещата не вървят, значи има някъде проблем, но той определено не е в треньора. Нямаме причини да се оплакваме. Винаги съм се опитвал да повеждам отбора, но не винаги се получава", каза Мишо Аврионов.

Единственият сериозен проблем според него е липсата на подходящи терени във Велико Търново. "Терените са ужасно твърди и пречат на подготовката ни, получават се контузии", каза нападателят. Аврионов е получил травма в самия край на тренировката вчера, но се надява да бъде възстановен до съботния мач.

Златна значка на БФС пък ще получи в почивката на двубоя някогашният вратар на Етър Николай Тарапанов. В събота ветеранът навършва 70 години. С Тарапанов на вратата етърци през 1969 г. за първи път в историята си влизат в "А" група. По време на церемонията юбилярът ще бъде отличен освен от Българския футболен съюз, от Община В. Търново и други институции.