Отборът на ПФК Бургас гостува на ПСФК Черноморец в среща от XVII кръг на Б група. Двубоят ще се състои на стадион „Лазур” в неделя, 8 март, от 15.30 часа. В състава на бъдещия Нефтохимик няма контузени или наказани състезатели, като наставникът на тима Ангел Стойков ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

„Подготвяме се нормално, като за всеки един мач. Хубавото е, че нямаме проблеми, свързани с контузени или наказани футболисти. Всички са здрави и са готови за предстоящия двубой с Черноморец. Така че, от тази гледна точка очакваме срещата абсолютно спокойни”, коментира Ангел Стойков.

Припомняме, че двубоят с Черноморец ще бъде първи официален за ПФК Бургас през 2015 година. 

През изминалия уикенд отборът трябваше да домакинства на Раковски. Поради невъзможността на Раковски да картотекира необходимия брой професионални състезатели, тази среща не се проведе. На тима на бъдещия Нефтохимик пък бяха прибавени служебно 3 точки към актива му.

Както вече стана ясно, макар и за служебна победа, футболистите и треньорското ръководство получиха премии, съобщават от пресслужбата на тима.