Старши треньорът на Нафтекс Алекси Желязков изрази задоволство от убедителната победа на неговия отбор в срещата срещу Миньор (Раднево) (3:0), но подчерта, че този мач остава в миналото и вниманието му вече е изцяло насочено към гостуването на Калиакра (Каварна).

„Изключително съм доволен от представянето на отбора в тази среща. Мисля, че през последните 2-3 години Нафтекс не е правил толкова силен мач. Много съм доволен от представянето на всеки един футболист. Но този мач остава в миналото и вече мислим за следващия – гостуването на Калиакра”, заяви Желязков, информираха от пресслужбата на Нафтекс.

От контузия след победата над Миньор (Раднево) се оплаква капитанът на „зелените” Пламен Крумов. Той ще почива през следващите няколко дни. От лекарския щаб на Нафтекс изразиха надежда, че нападателят ще е готов за гостуването на Калиакра (Каварна) и категорично опровергаха информациите, че Крумов ще се подложи на операция.

С леки разтежения са Малин Орачев и Христо Лемперов, който бе заменен принудително на почивката на мача. Двамата обаче ще са напълно готови за предстоящия двубой в Каварна.