31 футболисти се явиха на първото занимание на Спартак за новата година. Сред тях бе и Боян Илиев, който само поддържа форма с отбора. От стария отбор в тима остават Виктор Драголов, Мартин Димов и Васко Боев. От разширения състав от есента остават още Обрешков, Михалев, Янков и Борисов.

Сигурните нови попълнения на този етап са братът на Елин Топузаков-Иван, Живко Бояджиев, Милен Христов и Иван Мартинов. На 90 процента е сигурен Георги Бомбов, който идва от Доростол. На проби са братът на Виктор Драголов – Паоло, Кристиян Щерев, Георги Димитров и Станимир Желязков. Същото се отнася и за Ивайло Димитров от Доростол и Генади Луго, който за последно игра в Суворово. Днес след обяд се присъединява Стефан Дончев, а в сряда Калоян Генчев.

До началото на пролетния дял на първенството групата ще бъде редуцирана до 25 човека. Ясни са и контролите. На 23-и януари Спартак играе с Доростол, на 26-и с Локо Сф, на 29-и с Миньор Пк. Предстои участие в турнира в Албена и на 13-и февруари контрола с Нефтохимик.

Междувременно бе раздаден на всички служители в клуба януарския аванс. Изпълнителният директор Живко Великов увери, че се прави всичко възможно Спартак да си върне клубния автобус.