Старши треньорът на Левски Емил Велев посрещна скъп гост от Израел и след това проведе тренировка преди да отговори на журналистическите въпроси.

- Всички ли са здрави след мача в Перник?

- Всички са здрави и налице. Казахме си няколко думи за вчерашната среща и мислим вече за срещата с Локомотив за Купата в сряда.

- Ще има ли големи промени в стартовия състав за мача в Надежда ?

- Може би ще има три-четири промени в стартовия състав. Знаете, че в България футболистите трудно играят сряда-събота. Ще гледаме максимално да освежим отбора. Във вторник ще решим кой ще играе в сряда и се надявам на благоприятен изход от срещата.

- Нещо да ви притеснява преди този мач?

- Единственото, което ме смущава е, че футболистите ще са изморени след този мач. Много кратко е времето за възстановяване.
- Не видяхме Жеан Карлос да тренира?

- Жеан остана вчера в Перник при свои бразилски приятели. Още днес ще тренира на Герена.

- Посрещнахте ваш колега на летище „София” ?

- Да. Аврам Грант. Ние сме дългогодишни приятели и ми дойде на гости. Ще разговарям с него днес и утре.От него могат да се научат много работи. Бе треньор на Челси, а и осем години начело на националния тим на Израел.

- Ще му покажете ли Левски на тренировка или мач?

- Той гледа Левски непрекъснато в Израел. Знае и нашите футболисти и следи развитието на отбора.

- Може ли да заеме вашето място и да стане треньор на Левски ?

- Ха. Доста е скъп за България според мен. Няма шанс.

- Да чакаме ли Аврам Грант да се появи на мача с Локо София ?

- Не знам. Не съм наясно с прогамата му.

- Мислите ли вече за селекцията на Левски ?

- Да. Мислиме, разговаряме, но нещо конкретно за момента няма. Лидерите на отбора няма да бъдат спирани от г-н Батков, ако имат сериозни предложения.

- След всяка победа на Левски се пускат слухове, че мачът е уреден.

- Това е пълна простотия. Какво да ви кажа? Пак негативизмът продължава да ни залива.

- Какво е положението с Карлос? От една страна се говори, че искате да го продадете, а от друга го пускате в последните срещи.

- Жеан Карлос е наш играч. Има договор с нас. Ние не искаме да се разделяме с него. Няма да се разделяме лесно с наши футболисти. Те не са чак толкова много при нас. Търсим български играчи и те са добре дошли при нас.

- Ще връщате ли бивши играчи в отбора ?

- Единствено с Христо Йовов съм говорил. Да. Искам той да се върне при нас. Ако и той има желание и се разбере с ръководството. С другите говоря често. Те си имат договори с клубовете и не е ставало въпрос за връщането им в Левски.