Не са много спортистите, които освен своите възможности на стадиона, терена или в залата, се решават да покажат и своите атлетични тела – без дрехи. Каналът Trace Sport Starts от пакета Diema Extra направи своеобразна класация за най-секси спортистите (мъже), които са имали смелостта да се снимат чисто голи.

Топ 5:

5. Тим Хауърд. Някога представяли ли сте си, че ще видите вратаря на Еверън без брада и без... дрехи? През 2010 година той беше един от спортистите, които се снимаха чисто голи за списанието на ESPN. През 2012 стражът махна дрехите си и с благотворителна цел. Колко добри голи хора има на този свят ;)

4. Жо-Вилфред Цонга изгря в британското издание на Cosmopolitan, само по... тенис ракета. Разбира се, случаят го изискваше. По този начин тенисистът се включи в кампания през 2011 година за превенция на рака на простатата и на тестисите.

3. Dieux du Stade - Боговете на стадиона. Всичко започна през 2001 година, когато за първи път бяха публикувани полуголи снимки на ръгби играчи от Франция. В календарите, книгите, както и DVD-aта в следващите години бяха включени играчи и от други ръгби клубове и спортисти от други спортове. Първоначално черно-белите календари Dieux du Stade бяха пуснати изцяло с идеята да се увеличи аудиторията към ръгби мачовете, но след това се превърна в изцяло комерсиална марка.

2. Джибрил Сисе блесна по татуировки през 2006 година, когато се снима за календар.

1. Аштън Итън. Олимпийският шампион показа атлетичното си тяло за списанието на ESPN. Именитият състезател бе заснет в различните атлетически дисциплини напълно гол.