Верона успя изненадващо да стигне до точка при домакинството си на Ювентус. Мачът от 23-тия кръг на Серия А завърши 2:2 като отборът на Николай Михайлов реализира изравнителното попадение в добавеното време на мача.

Мачът започна отлично за „бианконерите“, които до 21-а минута вече водеха с 2:0 след два гола на Карлос Тевес. В 4-а минута удар на Квадво Асамоа бе блокиран, но при добавката Тевес реализира с удар фронтално срещу вратата в долния десен ъгъл.

Малко по-късно аржентинецът вкара втория си гол в мача като се възползва от добър пас на Пол Погба в наказателното поле, добре овладя топката и стреля прецизно в левия ъгъл.

Лука Тони обаче спази заканата си и вкара гол на бившия си отбор, с който намали пасива на домакините. В 52-а минута Тони в типичния си стил се пребори за топката след центриране на Ромуло и с перфектен изстрел с глава вкара за 1:2.

Мачът продължи равностойно и изглеждаше, че Юве ще стигне до победата. В петата минута на добавеното време обаче отново Ромуло центрира добре в наказателното поле, където влезлият като резерва малко преди това Хуан Талеб с глава вкара за крайното 2:2.

Загубата на точки обаче в никакъв случай не е фатална за Юве, който продължава убедително да заема лидерската позиция в Серия А. „Бианконерите“ имат 60 точки, с 9 повече от Рома и 13 повече от Наполи. Верона пък е на престижната пета позиция с 36 точки.