Сасуоло и Палермо завършиха при нулево равенство в мач от 34-ия кръг на Серия А. Двата тима не изиграха особено зрелищен мач като все пак си създадоха достатъчно положения в 90-те минути, но така и не успяха да реализират гол. Гостите от Сицилия могат да съжаляват повече за пропуснатите точки, тъй като бяха по-добрият отбор в по-големи части от двубоя, но не успяха да реализират своите възможности.

Ивайло Чочев отново бе титуляр за своя отбор и остана на терена до 62-ата минута като за пореден път очарова с изявите си.

Именно пред българина се откри първото по-сериозно положение в мача. В 16-ата минута бившият играч на ЦСКА скочи високо след центриране и засече с глава от близко разстояние като само добрата намеса на вратаря Андреа Консили предотврати гол за Чочев.

Пауло Дибала на два пъти бе много близо до гола, но в първия случай защитник изби удара му, а във втория топката мина на сантиметри над напречната греда. Франческо Ачерби пък можеше да вкара с глава за Сасуоло, но Самир Уйкани бе на мястото си и парира изстрела.

През второто полувреме чистите положения бяха по-малко като двата тима си разделиха по една по-сериозна опасност. Първо Симоне Дзадза стреля от добра позиция в наказателното поле в аут, а след него Дибала засече с глава центриране към него, но не успя да насочи топката в рамките на вратата.

В класирането Палермо е на 11-о място с 43 точки, а Сасуоло заема 16-а позиция с 37, което е достатъчно за запазване на мястото на тима в Серия А.