Сериозно честване започна от снощи в Лестър, по случай шампионската титла на "лисиците".

Освен всичкото шампанско, което ще се излее по повода, ще има и специални бройки от персонализирани продукти в чест на шампионите.

2:2 в Лондон и Лестър е шампион на Англия!!!

ВИЖ: Екстазът на Лестър

Раниери: Чувството е великолепно

Шампионът Лестър - изненада, сензация или нещо друго

Още шеметни кадри от партито в дома на Варди

Лестър прекара безсънна нощ в купон

Шампионите пристигнаха за тренировка

Популярният ром Captain Morgan е подготвил специален етикет с капитана на Лестър Уес Морган, или иначе казано Капитан Морган. Морган ще стане лице на ограничена серия бутилки уиски от марката "Капитан Морган". Защитникът се отнесе положително към тази инициатива и помоли да му подарят една бутилка уиски. "Ние ще пуснем ограничена серия на "Капитан Морган" с изображението на Уес Морган", съобщи преслужбата на алкохолната компания. Цветът на облеклото на нашия привичен "капитан" ще бъде бяло-син, повтаряйки цветовете на лисиците".

Производителят на чипсовете Walkers, базиран в Лестър, веднага имаше готовност, и пусна на пакетчетата си със сол и оцет шампионите.

Лестър

Вместо своето лого, Walkers написа Winners - Победители. Вместо Salt & Vinegar (Сол и оцет) пък пише Salt & Victory (Сол и победа).

Walkers пусна и дигитална кампания с полуголия Гари Линекер, след като ТВ анализаторът обеща да се води едно от предаванията си по бельо, при титла на Лестър.

Лестър