Отборът на Пирин Разлог стартира по възмоно най-добрия начин новия сезон в „Б“ групата. Отборът от Разлог победи като гост новака Локомотив Горан Оряховица с 2:1.

Възпитаниците на треньорския тендем  Димитър Соколов - Христо Джожов поведоха в резултата в 32-ата мин. с гол на Евгени Тунтев след статично положение.

Точно след час игра новото попълнение Владимир Каптиев вкара и втори гол във вратата на домакините. Каптиев е юноша на Пирин Бл, игра за последно в Оборище и вкара няколко попадения и в предсезонните контроли.  Само 2 минути след  неговия гол, в 64-ата мин. Антоний Балъков вкара и почетния гол за домакините. Той е племенник на легендата на българския футбол и настоящ треньор на Литекс Красимир Балъков. 

До края на мача домакините нямаха нито силите, нито възможности да стигнат до изравнително попадение. Следващият кръг Пирин Разлог ще приеме „Пирин“ Бл в първото местно пиринско дерби за сезона в Банско. Мачът ще се играе на стадион „Св. Петър“ заради продължаващия ремонт на стадиона в Разлог.