Абонаментните карти за домакинските мачове на ФК Добруджа за сезон 2014/2015 са в продажба. От ръководството на футболният клуб направиха жест към феновете за да им се отблагодарят за подкрепата през миналия сезон.

Затова цените на картите останаха непроменени, въпреки увеличения брой на домакинските срещи през новият сезон и са съответно: 30лв. за секторите "Б", "В" и "Г", 50лв. са сектор "А" и 150лв. за ВИП ложата.

Картите важат за всички 15 домакински срещи за първенството на Б група, както и за мачовете за Купата на България. Феновете закупили абонаментна карта за 30лв. реално заплащат за 10 мача и ще могат да изгледат още повече от 5 мача безплатно.

С този ход от клуба се надяват на още по-сериозна подкрепа от трибуните през настоящият сезон.

Картите ще могат да се закупят от офиса на Добруджа на ул. "Иван Хадживълков" 10 всеки делничен ден с работно време от 09:00ч. до 12:00ч. и от 13:00ч. до 17:00ч. Само днес офисът затвори в 16 часа.

За втора поредна година карта номер едно ще притежава Тихомир Маринов. За него може да се каже, че е запалянкото, който прави и невъзможното, за да присъства на всички мачове на любимия отбор, не само у дома, но и при гостуванията на отбора.