Отговор на въпрос от Доктор Хаус

Здравей! За Ф1 ще питам,ако може!На средата на сезона сме.Кой ще завърши на второ място при конструкторите през тази година според теб,Ферари или Уилямс и защо? И още един подобен въпрос,кой ще завърши трети при пилотите (първите двама са ясни) ?
Здравей! Направо към отговора! Залагам твърдо на Ферари и Фетел! Въпреки, че в последните три състезания Уилямс са под пара, преднината при конструкторите на "черните кончета" не е никак малка и мисля, че ще успеят да я съхранят до края! Същото се отнася и за Фетел при пилотите! Преследвачите му са доста непостоянни - Валтери Ботас, Кими Райконен и Фелипе Маса! Благодаря за въпроса! Хубав ден!

Отговор на въпрос от Prokopi72

Не ви ли се струва странна и донякъде смешна, днешната декларация на БФС за атрактивното и интересно първенство което предстои и не е ли продиктувана според вас от рязкото намаляване на абонати на платената тв. която излъчва първенството?
Здравейте! Аз лично нямам информация за "рязко намаляване на абонатите" на платената телевизия, която ще излъчва първенството! А и все още няма яснота кой ще излъчва мачовете на ЦСКА и Локо София във В група! Що се отнася до обръщението на БФС - считам, че е напълно в реда на нещата! Така както се прави навсякъде в Европа! Хубав ден!

Отговор на въпрос от 100godini_Levski

Здравей, Ивайло ! Не е ли меко казано срамно ниската посещаемост на двубоите в Ловеч. Последния двубой с Йелгава е пример за това. Липсата на интерес към спорта, като цяло от страна на местната общественост именно не накара Гриша Ганчев да се отдръпне от отбора. Не само на двубоите на Литекс. Пример бяха и до миналата година двубоите на юношеските национали. Смятам, че Ловеч не заслужават отбор на това ниво.
Има голяма доза истина в думите ти! Но това не е от вчера или днес! Сигурен съм, че Гриша Ганчев се е чувствал по съвсем различен начин стоейки на полупразния стадион на официалния мач с Йелгава и на стадиона в Тетевен по време на контролата на ЦСКА със Спартак Плевен! Благодаря за въпроса!

Отговор на въпрос от Доктор Хаус

Дали "оттеглянето" на Гриша Ганчев от Литекс повлия на отпадането на тима от Йелгава и дали това е "началото на края" на Литекс като фаворит за първенство и купа,какъвто е бил през последните години?
Здравей, Докторе! Според мен отпадането е съвкупност от много фактори. Вероятно и ангажирането на Гриша Ганчев с ЦСКА е изиграло някаква роля. Лично аз се съмнявам, че е започнало "началото на края" за "оранжевите". Там има сериозни натрупвания, които на този етап според мен няма да позволят маргинализирането на отбора! Благодаря за въпроса!

Отговор на въпрос от StefanK

Здравей Иво, Мислиш ли, че Доктора ще успее да задържи лидерството до края на шампионата в Кралския клас и оттам да изравни въшлясалия рекорд за най-много титли ? Аз лично се надявам да успее и дори му пожелавам да го задмине догодина! И още един въпрос - дали случайно ти е попадало нещо любопитно напоследък около любиляра Майк Дуан ?
Здравейте, Стефан! Лично аз силно се надявам Доктора да спечели 7-та си титла в Кралския клас. Безспорно това биб бил най-трудният му успех. В последното състезание двете Хонди бяха много бързи и мисля, че ще е така до края на сезона! Добрата новина е, че държи Лоренцо на разстояние! Що се отнася до рекорда на Агостини - ще е доста трудно (и като титли, и като победи). Все пак Вале не е младша възраст. :) За Дуън не съм срещал нищо напоследък! Благодаря ти за хубавия въпрос!

Отговор на въпрос от barbarona

Господин Йовчев, здравейте! Според Вас има ли бъдеще Литекс без Гриша Ганчев?
Здравей Барбарон! Искам първо да ми отговориш, дали си татко или мама Барба?
  • 2