„Спечели пътуване до Дубай“ – това е голямата награда от основния спонсор на Sofia Open – Dubai Duty Free, която очаква феновете в зала „Арена Армеец“ в София. Един от зрителите на тенис шоуто в българската столица от 3 до 10 февруари 2019 г. ще спечели наистина впечатляваща наград – пътуване до Дубай за двама и посещение на известния турнир Dubai Duty Free Tennis Championships 2019.

Победителят в играта ще получи два самолетни билета до Дубай, ваучери за пазаруване от Dubai Duty Free на стойност 300 евро, 2 VIP билета за четвъртфиналите, полуфиналите и финалите на мъжкия турнир от сериите АТР 500 част от Dubai Duty Free Tennis Championships 2019 между 28 февруари и 2 март,  както и 4 нощувки в Jumeirah Creekside Hotel.

Промоцията ще се проведе от 7 до 10 февруари на промоционалния щанд на Dubai Duty Free във фен зоната в „Арена Армеец“. Всеки от притежателите на билети може да посети щанда на Dubai Duty Free и да се включи в играта за голямата награда.

Победителят ще бъде изтеглен в деня на финалите на Sofia Open – 10 февруари.

А след това ще пътува с избран от него човек за Дубай и ще наблюдава с ВИП билет финалната фаза на турнира от сериите АТР 500. Участие за него е потвърдил легендарният Роджър Федерер. В Дубай ще играят и част от големите звезди на Sofia Open 2019, което потвърждава и изключителната класа на българския турнир от сериите АТР250. За титлата при мъжете по време на Dubai Duty Free Tennis Championships 2019 ще се борят Карен Хачанов, Стефанос Циципас, Данийл Медведев, Роберто Баутиста Агут, Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско и Гаел Монфис. Зрителят с билет за Sofia Open 2019, който спечели голямата награда, наистина ще се наслади и на пътуването, и на тениса в Дубай, където сред участниците са още Кей Нишикори, Марин Чилич, Борна Чорич и Милош Раонич.

През 2018 г. голямата награда „Пътуване до Дубай“ бе спечелена от Ради Кокудев. Неговото име бе изтеглено от шампиона на двойки Робин Хаасе и Ради и приятелката му се оказаха най-големите щастливци от зрителите на турнира в София. Кой ще бъде новият голям късметлия ще стане ясно преди да разберем името и на новия шампион в София на 10 февруари.

Посетете щанда на Dubai Duty Free в „Арена Армеец“ по време на Sofia Open 2019!

Дните и часовете, в които можете да посетите щанда на Dubai Duty Free в „Арена Армеец“ и да се включите в играта „Спечели пътуване до Дубай“:

Четвъртък, 7 февруари: 14:30 – 20:30 часа
Петък, 8 февруари: 14:30 – 20:30 часа
Събота, 9 февруари: 13:30 – 18:30 часа
Неделя, 10 февруари: 13:00 – 15:00 часа