Председателят на българската тенис федерация Стефан Цветков коментира очакванията си за тенис турнира Sofia Open, както и пристигането на чичото на Рафаел Надал - Тони Надал.

"Радвам се, че откликнаха големи имена, приятели. Ние сме едно голямо тенис семейство, тези хора милеят за тениса, ние като ръководство и като хората, които ни помагат е популяризация, знаем каква е конкуренцията не само в спорта, но и в икономиката. Колкото повече деца, турнирът да е успешен, печалбата е огромна, нови деца по клубовете, нови потенциални спонсори, един кръг, едни свързани неща, близо сме до една солидна база, очакваме резултати", коментира Цветков.

"И Тони Надал и Иванишевич, това са хора, които се радвам, те имат мисия да популяризират спорта, тези хора са като мисионери и помагат. Целта е да се развива спортът. Надявам се да успеем да има и инвестиции в спорта. Благодарен съм на всички, които ни подкрепиха в това предизвикателство. Екипът е силен като индивидуалности, но и като екип", каза още шефът на роздната тенис федерация.