Гаел Монфис ще бъде една от големите звезди по време на Sofia Open 2019. Само че едва ли и организаторите на турнира са мислели, че с привличането на французина правят двоен удар! Защото у нас ще пристигне и една от големите звезди в женския тенис в лицето на Елина Свитолина!

Затова развитие можем да благодарим изцяло на Монфис, защото французинът успя да спечели за себе си една от красавиците на тениса.

Русокосото изкушение е на 24 години и вече има на сметката си 13 WTA титли, включително и най-голямата ѝ до момента - Финалите на WTA в края на миналата година. Все още липсват големите успехи в Големия шлем, но пък щастието в личния живот може да помогне и затова.

Новата звездна тенис двойка обяви връзката си по време на Аустрелиън Оупън, а двамата дори си направиха общ профил в Instagram, в който споделят щастливи общи моменти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheers to the freakin’ weekend 🎶🎶🎶🎶🎶 #weekendvibes 🧩🧩

A post shared by G.E.M.S (@g.e.m.s.life) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Melbourne for the cool vibe! Happy moments come and go, but MEMORIES stay. 🧩🧩

A post shared by G.E.M.S (@g.e.m.s.life) on

Вече бе потвърдено, че Свитолина ще дойде у нас, за да подкрепи Монфис в първите дни на турнира, така че зрителите в "Арена Армеец" могат да я видят и на живо. За украинката това няма да бъде първо посещение в залата, тъй като преди няколко години тя бе тук за Турнира на Шампионките.