Мартон Фучович е един от тенисистите, от които очакваме много по време на Sofia Open 2019. Високият 188 сантиметра състезател е ракета №1 на Унгария, а в последните години отбеляза страхотен прогрес сред най-добрите. Прогрес, свързан до голяма степен с красивата жена в живота му - Анет!

Двамата започнаха връзка през 2016-а година. По това време Фучович, бивш №1 при юношите и шампион на Уимбълдън от 2010-а, все още бе извън топ 150 и така и не успяваше да реализира огромния си талант.

Затова обаче си има и причини - малкото внимание към тренировъчния процес и обичта към забавленията, все неща, които именно Анет променя.

"Благодарен съм много на Анет, мога дакажа, че тя ме успокои. Ходих много по партита преди това, сега дори не си помислям да отида на нощно заведение. Прекарвам цялото си свободно време с нея, да я правя щастлива. Тя добавя много към представянето ми, винаги ме окуражава. Това, че вярва в мен ми дава огромна увереност, която използвам на корта. Важно е за мен, радвам се, че тя дойде в живота ми", споделя Фучович. Логично не закъсня и предложението за брак, което красавицата прие. 

А на крилете на любовта Фучович стигна до №35 в света в началото на тази година, след като през 2018-а в Женева спечели първата си АТР титла.

За Анет не се знае много, тъй като успява умело да крие личния си живот. Едно обаче е сигурно - тя придружава Мартон на почти всеки турнир, така че очакваме да украси с присъствието си и "Арена Армеец" през следващата седмица!

А снимки на звездната двойка вижте в галерията!