Броени дни след финала на Индиън Уелс Григор Димитров използва социалните мрежи за да отправи благодарностите си към феновете и организаторите на турнира.

В Калифорния Гришо за първи път стигна полуфинал, а това бе негов седми такъв на турнир от сериите Мастърс. По пътя си към финалната четворка, той отстрани първия поставен Даниил Медведев и Хуберт Хуркач.

„Калифорния винаги ще е в сърцето ми и съм страшно благодарен, че всяка година играя на този турнир. Феновете ме подкрепят на всяка крачка, аз идвам тук заради тях. Благодаря за тези две седмици, нямам търпение да се върна отново тук. Специални благодарности на Томи Хаас за организацията“, отправи посланието си първата ракета на България.

 

В дните след загубата от бъдещия шампион Камерън Нори, Димитров се прибра в дома си в Монте Карло за да си почине. Изглежда обаче той вече се е насочил към австрийската столица Виена, където ще вземе участие в турнира от сериите ATP500. След въпросния турнир, нашият тенисист има предвидени участия и в надпреварите в Париж и Стокхолм, преди да сложи край на сезона си.