Планът въобще не е стигал до кредиторите, запознай се малко, а не пиши наизуст неверни неща, защото ГГ не го внесе втори път, след като получи базите. Съдът му го върна за корекция, понеже беше пълен с неточности и липси, но той така и не ги поправи.

Литекс вече се премести в София и си смени името на ЦСКА-София, късно е за каквото и да е. Няма ЦСКА вече. Има Литекс, който може да си се кръщава както иска, но от себе си няма как да избяга, неслучайно и на лиценза ви пише Литекс.
Точно така, ЦСКА вече няма пасиви, просто защото ЦСКА е закрит. Останаха само активите, които ще се продадат, за да се компенсират част от кредиторите на клуба. Само пълни невежи могат да пишат тук как Литекс щял да плаща пасивите на ЦСКА и да придобие връзка с него. Пасиви можеха да се поемат с оздравителен план, но ГГ не предложи сериозен такъв, върнаха му го за корекции, но точно тогава държавата отне базите на ЦСКА и ГГ дори не върна плана, просто защото вече си осигури на практика Българска Армия и Панчарево. На него това му беше целта. Сега просто формално ще му ги дадат за дълги години напред.
А във В група играе прекръстеният Ботев Луковит, така че не ми минавай с тия евтини номера, този отбор си смени името на Литекс и се премести в Ловеч.
Пишман-експертче, дружеството, което притежава Литекс/ЦСКА-София, е прекръстеният Чавдар Етрополе, който няма нищо общо с ЦСКА. Нещо си се объркало сериозно. ЦСКА фалира и бе закрит, сега просто ще се разпродадат активите му, за да се покрият част от дълговете. Но тези активи не носят никаква правоприемственост.

Вие сте Литекс, има си история в ТР вашето дружество и тя няма как да се изтрие. Вие сте правоприемник само и единствено на Литекс-Ловеч, просто защото сте Литекс-Ловеч. Па ако искате се прекръстете и на Барселона .....
Литекс няма как да стане ЦСКА, колкото и да се опитвате да лъжете. ГГ, ако щеше да плаща пасиви, щеше да предложи оздравителен план и сега ЦСКА да си съществува, а не да докарва Литекс в София и да го кръсти ЦСКА-София.
Каквото и да се прави вече, това си е Литекс, има си ЕИК и то няма пипане, в ТР си пише, че това е същото дружество, просто на 2-и юни си е сменило името и седалището, нищо повече. Купувайте емблеми и каквото си искате още. Макар че вие и сега ги ползвате абсолютно незаконно и безплатно.