Наставникът на Левски Станислав Генчев показа разочарованието си от играта на своите футболисти след края на двубоя срещу Хебър, спечелен от "сините" с 1:0.

"Не успяхме да изпълняваме работата си в защита. Съперникът лесно изнасяше топката. Агресията ни не бе на нивото, което желаем. Със сигурност заслужава Евертон Бала да е титуляр. Просто срещу този съперник предпочетохме да започнем с двама тарани", започна той.

"Най-доброто от мача са трите точки. Трябва да си извадим изводите за нашето отношение. С лека ръка дадохме на съперника да изнася топката и да достига до вратата ни. Досега такова нещо не се бе случвало на „Герена“. Това е обидно", продължи специалистът.

"За нас беше важно да спечелим трите точки, но да го направим с добра игра и резултатна победа. Връщаме се на победния път, но трябва да има разлика в мача във Варна. Човек не може да се израдва след такава победа заради начина ни на поведение. Искам всеки да дава максимума от себе си и без да има подценяване. Всеки противник заслужава уважение", добави Генчев.

"Футболистите показват изключително сериозно отношение по време на тренировка и мислех, че това ще се пренесе на терена. Вкарахме ранен гол и се успокоихме, сякаш мачът е свършил. Срещата е 90 минути и трябва да си фокусиран през цялото време. Повечето играчи маркираха присъствие на терена. Не само Сангаре, но и много други. Сангаре е важен за нас, Бала се включи добре и има конкуренция в атака", коментира той.

"Каквото имам да казвам, го правя на футболистите. Всеки от тях ще разбере какво е направил добре и с какво не се е справил. Искам да покажа на футболистите грешките, за да си вземат поука и да не го повтарят. Това е за доброто – тяхното и на отбора. Грешките трябва да изговорят и да не се повтарят. Може и като конско да го приемат, не е проблем", завърши Станислав Генчев.

подкрепя българския спорт