Загалвието е подвеждащо. Очевидно на gong.bg или им е платено да пишат откровенни лъжи или пишат глупости поради некадърност. ЦСКА-София не е ЦСКА!! Мен лично ме учудва позицията на този сайт! Затварянето на очите за истината единствено и само подкопава реномето на тази "медия", независимо дали има умисъл или не! Ясно е, че привържениците ща видят каквото им се иска, но според мен журналистите трябва да са обективни.

Срамна работа, другари!
"Освен това ФК ЦСКА-София, под ръководството на г-н Гриша Ганчев, г-н Христо Стоичков и г-н Юлиян Инджов започна конкретни действия за подобрения на стадион „Българска армия“ и на базата в Панчарево, "
Ето това е лъжа! Ганчев, Инджов и Стоичков може и да са направили нещо по стадиона, но ФК ЦСКА-София със сигурност не. Този отбор няма нищо общо с този стадион.
Много е притеснително, да се представя за нормално загърбването на задължения и това да се нарича рестарт. Нищо чудно да се окаже, че това писмо е писано от Ганчев а не от феновете!!
:-) В метафизичният смисъл на нещата спокойно можеш да припознаеш и баба си като Цецка и да я обичаш като жена си. Факт е, че новото дружество няма нищо общо със старото и каквото и припознаване да правиш те си остават различни.
Разбира се, можеш да симпатизираш на който си искаш и да го наричаш както си искаш, обаче, футболната статистика е точно занимание. Няма как да се придобият статистическите данни от старият клуб без да има нещо общо с новия!
А моралната гледна точка е съвсем различна!

Не е ли по-добре да си имаш истински клуб вместо пребоядисан и измислен?
Първосигналното симпатизиране на едни четири букви е меко казано смешно. Също така, емблемата на Чавдар+Литекс би трябвало да е различна, както и официалната статистика в UEFA.
Вярно, че всеки фен си знае за кого да вика, но все пак ако си женен за Цецка и тя умре ще търсиш ли друга Цецка??
Няма измама! Ако е законно можеш да се кръстиш както си искаш. При всички положения статистиките във УЕФА на новото и старото ЦСКА ще бъдат различни. Те просто нямат нищо общо, а феновете могат да си викат за който си искат. Ако Чавдар и Литекс са техните отбори - успех!!