Причините за загубата са ни ясни.
Първо решението за Андонов да дебютира в този мач може и да е на раев. Тамън да има с какво да се оправдае като паднеме, както и стана. Хем ако направи грешка той е виновен, хем ако не му бяха вкарали щяха да кажат страхотен ход да го пуснат. И още нещо, така пазят Андреев от грешки в този мач да може да го продадат по-лесно после, че и той не е нещо кой знае какво.
Второ да се оправдаваме, че нямаме пари и затова нямаме играчи не е сериозно. С Мъри се видя, че при правилно подбиране на свободни агенти и евтини футболисти може да станат нещата, това че сегашните не го умеят е тяхен проблем.
Трето кой отговаря за физическата подготовка в отбора? Има ли такъв човек? Кой пускаше Митков три поредни мача след като в предния мач излизаше с принудителна смяна първото полувреме?
Четвърто продължаваме да се залъгваме, че имаме отбор и играеме нещо. Другия отбор е същия брак като нас. Възползваха се от грешките и сега се помислиха за добър отбор, до следващия мач в който ще викат оставка за маестрото.
Докато има такова смешно управление в България футбола ще си седи на това ниско ниво. Залъгваме се с някакви измислени победи и си мислиме, че играеме нещо...
Няма никакви условия, само условието е да тагнете четирима приятели :D :D :D
Логиката е на ниво
Томе, защо не коментираш играта на двата отбора в съвсем обикновенни ситуации. Лудогорец ни превъзхождаха навсякъде по терена. Разиграваха спокойно, играчите им си сменяха местата постоянно, а в нашия отбор всеки си седеше на позицията и при опит за преса бяха на по 2-3 метра от играчите на Лудогорец. В следствие на това към 60-70мин вече нямаха въздух и едвам ходеха. Тука грешката си е на Дерменджиев, защото той най-добре трябва да знае за стила на игра на Лудогорец и за това, че ако пресата на Левски не сработи играчите само ще тичат по топката. Другото за което казах, никаква ротация на играчите в предни позиции. Единствено Костов се опитваше да се движи по крилата и Мариани един път и точно тогава имаше 2-3 положения. Нивото на Лудогорец е доста по-високо от другите в България и точно в тези мачове си личи. И това е така, защото отборът им се надгражда, а не се гради всеки сезон като нашия любим отбор Левски.
Въпросът не е колко мача да бъде наказан даден отбор при такива обстоятелства, а кога виновникът за това ще бъде заловен и най-строго наказан. Не може заради 20-30 олигофрена да страдат хиляди фенове. Всички знаем че във всеки отбор има такива "фенове" които са всичко друго, но не и футболни запалянковци. Стига вече с тези франции, хореографии, димки, факли и прочие.
Много смешен анализ, който не отговаря на човек занимаващ се със спортна журналистика. Как така реши, че щом клубът фалира трябва задължително да се върне в А група на момента под формата на преименуване на друг клуб. Да това си е само и единствено преименуване, нека не се лъжем, че ще има сливане на два отбора. Много ограничено мислене. Защо държавата не помагала на отбора, ами нали точно този отбор дължи на държавата над 10млн. дългове. Може би държавата трябва да ви дава пари за помощи. А това с определянето на феновете, кой какъв бил щом не подкрепят този план, ами аз ще ви кажа, че явно това са хора на които им е останала поне честта и искат да си я запазят. Щом клубът фалира, нека извърви целия път към А група. Това е честта, а другото за което толкова копнеете е просто поредната лъжа. Да пътя може да е дълъг, но за това е и по-сладък.