Как няма да е повече от добра като под ръководството на вашия любимец (на гонг) г-н- Михайлов стигнахме да играем с полу-аматьорите. За другото издания като отидем в Лига Д и се паднем със Сан Марино и Гибралтар ще е перфектна групата вече.
Общо взето, Пеп прави/направи от Ман Сити това, което беше направил от Барселона в един момент - отбор, който може да те смачка технически, да не ти даде да пипнеш топката в 80% от мачовете, но в този 1 на 10 или 1 на 20 мача, когато залогът е голям и насреща дастане достатъчно добър и мотивиран противник, отборът му буквално се срива психически и не знае какво да прави. Не случайно най-често е в Шампионската лига, където големите европейски отбори и английските им се хвърлят здраво и Пеп няма отговор. Липса на психика и характер за мен. Едното за сметка на другото. Много е трудно да направиш един отбор хем технически перфектен, хем психологическа машина. Клоп успява донякъде.
Здравейте. Това е стар епизод, станала е техническа грешка предполагам.
И по традиция никоя телевизия няма да предава турнира... То са диеми, максове, спорт плюсове, БНТ-та и пр. и за един от 3-те най-големи турнира за национални отбори никой не се нае да вземе права. Язък за таксите и за голямото надуване, че били големите спортни телевизии..
Еее, щом само е побеснял, а не е ИЗРИГНАЛ, няма страшно :))
След дъжд качулка. Години наред вместо да развивате и наистина да работите за доброто на българския футбол, вие не спирахте да повтаряте, че видиш ли, ТОВА ИМАМЕ, ТОВА СА НИ ФУТБОЛИСТИТЕ.., общо взето с тази реплика се изчерпваше желанието и амбицията ви за работа. Сега, след като докарахте футбола до състояние на пълен крах, си тръгвате за доброто му... е, голямо благодаря имате от феновете! Да му мисли този, който ще се нагърби да оправя бакиите натрупани с десетилетия. Да му мислим и ние феновете, които благодарение на управлението последните 20-30 години, скоро резултати няма да видим, ако въобще някога отново видим.
Претърпяха провал на 1/2 финалите, не на 1/4-финалите...
Сега лесно се благодари, след всичко, което постигна. Щеше да е хубаво и през въпросната 2001 да му беше благодарено и да му беше пожелано успех, вместо псувни и ругатни на изпроводяк.
Аржентина участва в Лига Европа?! Авторът май е мислил за българските евробойци докато е писал статията:)))
Суарез би първата дузпа, а не последната. Доста лошо впечатление прави, когато една статия е написана, или по-скоро преписана, без никаква заинтересованост от страна на автора.
Перуански нападател е, не парагвайски :)
Айде пак съдията ни виновен... типично по български. Не ни ограби, а ни пощади. Ивелин Попов направи 3-4 брутални симулации в опит да спечели дузпа. В силните първенства това е едно от най-строго наказваните "нарушения" и освен картоните си отнасяш и стабилно лунчуване от феновете, дори от своите. Съвсем спокойно можеше да е изгонен при някой точен съдия.
Главата на Зидан?
Каква е тази статия бе хора?! Заглавието е крайно подвеждащо, а лошото е, че не за първи път попадам на такъв материал тук. В опита си да се направи една новина по-интересна се постига точно обратният ефект и четящият си задава въпроса "какво по дяволите прочетох току-що..."
Всички помним и как навремето го изпратихте с освирквания и псувни от ЦСКА и ви беше срам от него. Гола вода бил, не ставал за нищо, до рев го докарахте момчето. След като постигна успехите навън почнахте да се тупате в гърдите как бил от ЦСКА и как се гордеете с него. Жалка работа.
Иван Уртадо е еквадорец, не колумбиец.