"пропуски в документите му за ваксинация " !! ?? Как не ви е срам ? Как още ще измислите да кажете , че има хора които не искат да се ваксинират ? Няма да ви псувам , вие си знаете .
Знам за масовата простотия , но не мога да спра да се учудвам . Що за малоумни коментари и злоба ? Защо аз мога , ако се появи добър млад футболист , например дори в ЦСКА, да го призная и да съжалявам, че не е успял , ако евентуално е направил трансфер , а тук да виждам само злоба и простотия ? Станислав не е като връсниците си Санчо , Жуниор или Хаверц , но е един от най-талантливите (още млад) български играчи , без значение от оценките на "разбирачите" тука . Аз и на него , и на другите млади български играчи пожелавам успех.
Много простотия и злоба има в българина . Какви коментари , каква малоумщина ? Всички вие недорасляци , пишещи глупости срещу Меси , трябва да сте благодарни на Господ , че имате възможност да гледате в реално време един гений. Кой е най-добрия в историята е субективно лично мнение и не е основание да се пишат простоии против големи играчи . Гледам финалите от 1970- та , гледал съм 95% от най-великите играчи в този спорт . Някой харесвам повече , други по-малко , но съм благодарен , че съм ги въобще съм ги гледал и дори през акъла не ми минава да кажа лоша дума срещу някого . Що за хора сте ? И лично мнение , за мен Меси е най-великия , колкото и условно и субективно да е .И ако някой има друго велико име за по-добър , ок , няма проблем .Има и други велики играчи заслужаващи подобно признание.
С оглед играта и съдийството , незаслужена загуба на Левски , реално най-малко мача можеше да е равен. Но няма значение , Левски си свърши работата повече от добре . Ако продължи това развитие следващия сезон , доста отбори , включително този от Разград, ще ядат много бой. Но и да не стане , стадиона пак ще е пълен.
Абсолютни глупости ! Ако приемем за вярно , че БФС , имат документи за всичко което казват , то с изключение на "Първа добрина " когато , ако наистина парите са преведени в понеделник , то другото е дрън дрън . Голямо дрън дрън .
"Голям български клуб" ??? Да , имаше период от десетина години когато този клуб беше силен благодарение на олигархичната система върху която се крепи българския футбол , но когато даден олигарх се махне по някаква причина всичко свършва . Всъщност това явление го има не само в България . И понеже има коментар как този отбор бил страшилище преди 20 год. , аз пък да кажа , че преди 30, 40 , 50 год . , Черноморец беше отбора символ на Бургас. За него трябва да жалим , не за олигархични прищявки.
@Red_32 , малко смесваш нещата и оттам леко бъркаш . Аз имам фанелка "Аз мразя ЦСКА" и я носех докато беше актуална , защото не знам дали думичката мразя е точна , но определено непонасях институцията ЦСКА. За мен изкривен във всички посоки проект . Повтарям непонасях проекта , институцията , не хората , футболистите , феновете . Имам много приятели които са фенове на ЦСКА и на които държа . Прекрасни хора и приятели . Същото е като в политиката , не разбирам защо някой познати колкото и да са малко подкрепят отвратителна организация като ГЕРБ , но не ми пречи и не се отказвам от тях.
@drelic , еха , яко ! 1989 г. а ? А знаеш ли , че на 27 .1 1971 Тракия (Ботев)Пд бие Левски с 2-1? А на 1 април 1915г. Славия бие с 1-0 Левски ? Тъпанар си , и то голям, но няма да го разбереш и осъзнаеш !
За това говоря отдавна и на теория е прекрасно , но дали може да стане на практика? В Испания този модел на управление работи , обаче ние сме в България. Все пак може би това ще стане рано или късно, защото така е правилно.
Извинявам се , че сгреших с няколко месеца . Ще копирам това което написах на 18-ти март, за информация която се оказа неточна тогава , но сега е факт.:"С това което ще напиша не се гордея .Първото е мой коментар от 05. 11 . 2020г. под статията "Сираков си стисна ръцете със Стоянович" ,където прогнозирам , че Славиша ще остане от 3 до 6 месеца . Второто е мой коментар от 01. 03.2021г. под статията "Славиша Стоянович: Липсва ни креативност", където за милионен път от 10 години повтарям , че големия проблем на Левски е липсата конструктивни халфове , плеймейкъри. Повече от 10 години не можем да намерим добри халфове . В статията казвам още , че братя Цоневи дори да се върнат не е решение и не е панацея , защото ни трябват още поне двама за да има резерви при контузии и наказания . Нито съм най-умния , нито най-големия разбирач , но да се вижда нещо от самолет , а специалисти в клуба да не го виждат , е не го разбирам."
С това което ще напиша не се гордея .Първото е мой коментар от 05. 11 . 2020г. под статията "Сираков си стисна ръцете със Стоянович" ,където прогнозирам , че Славиша ще остане от 3 до 6 месеца . Второто е мой коментар от 01. 03.2021г. под статията "Славиша Стоянович: Липсва ни креативност", където за милионен път от 10 години повтарям , че големия проблем на Левски е липсата конструктивни халфове , плеймейкъри. Повече от 10 години не можем да намерим добри халфове . В статията казвам още , че братя Цоневи дори да се върнат не е решение и не е панацея , защото ни трябват още поне двама за да има резерви при контузии и наказания . Нито съм най-умния , нито най-големия разбирач , но да се вижда нещо от самолет , а специалисти в клуба да не го виждат , е не го разбирам.
Верно ли????? Ама защо сега се сети , повече от 10 години това повтарям !! И братя Цоневи НЕ са решение!! Освен тях , ни трябват още поне двама конструктивни халфа , за да има решение при контузии , наказания , слаба форма и възможност за ротации и смяна на схема преди и по време на мач. Ама вие сте "специалисти ", вземете още защитници и забийте на пейката Найденов, Петков , Стаматов ..... и всички млади и надеждни българи и юноши!!??
Най -малко точно аз съм фен на числото (макар , че са българи и са идея по-симпатични от тирето) и за мен дузпа срещу Левски нямаше , но не това е важно . Като цяло в доста мачове числото беше ощетен и трябва да го признаем ако сме честни , а това определено не е случайно при такова количество.
@toristo , абсолютно точно казано.
Когато нещо е правилно според мен го подкрепям независимо от къде идва , дори от ........... сектор Г. Според мен може да се създаде организация за ограничено присъствие на фенове . Няма невъзможни неща , въпрос на желание. А който клуб не може или не иска да създаде организация , без фенове .
@Zapoznat , вижте , и ти , и онзи от Лудогорец , не искам подобни спорове , защото не съм Нострадамус. Аз само твърдя и мога да го докажа , че Левски има основата и базата върху която да стъпи и отново да бъде където е бил . За разлика от Лудогорец например управляван по модел "бащица" . Или автентичния ЦСКА който е нагледен пример. Четох тези дни заглавие , че разследват Домусчиев за нещо си . Молете се държавата в лицето на Тиквата да не реши , че му трябват кинти , че тогава и Домусите и Гришата отиват в Дубай. Тогава познайте какво ще се случи с вашите клубове . Аз мноооооого се съмнявам, че публиката ви ще направи това което направихме ние. Но още веднъж , да спорим за бъдещето не ок. Да сме живи и здрави ще се покаже кой е прав.
@Zapoznat , когато напишеш нещо със смисъл и съдържание , тогава ще говорим . Глупости простотии не ми се коментират . И колкото и да не ви се вярва , колкото и да не можете да проумеете , защото това е начин на мислене , вътрешно усещане и морал , точно публиката на Левски спаси и ще спаси клуба , а това заедно с модела на управление (надявам се никога да не се върнем към вашите модели тип "бащица")изобщо не е "нула съдържание " на израза "отбора на народа ". Ти също се радвай на момента , защото дори да изпаднем (няма да сме първите , няма и да сме последните ) ще се върнем (важно е КАК обаче).Да си жив и здрав за да гледаш.
@didami84 , дай по-кротко .Сигурно си чувал това което ще ти кажа , но се съмнявам , че си го осъзнал-където е текло , пак ще тече . Ако имаш грам съмнение , че Левски ще се върне където е бил или не разбираш от футбол , или си много заблуден. Не знам кога , но знам , че когато на Домусчиеви или им писне , или по друга причина спрат кранчето , Лудогорец го чакат тежки времена. И за разлика от Левски нямате основата - публика . Да, направихте стадион , тренировъчна база , школа , но това не стига . Има много примери с отбори при които като се махне местния олигарх всичко потъва в разруха . И има много примери с отбори преживяващи и по -продължителни кризи от тази в Левски , но рано или късно пак са първи -последните години Ливърпул и Милан. Затова радвай се на момента и дай по-кротко и скромно . И се моли да не дойде ден да си изтриеш акаунта в този форум , ако ме разбираш какво имам в предвид.
@IbreObre , "Те юридически може и да фалират , но морално си остават." Нямам какво да добавя . Глупак малък.
@DINAM0_1949 ,колегата преди мен ти каза, но нека повторя , за психиатрията си . Ако мислиш , че с тези цитирани глупости , измислици , манипулации , простотии и откровени ЛЪЖИ , ще заблудиш някого , значи си много тъп. Точно за история не ме пипай , ще ти разкъртя мозъка . Залагам всичко което имам , че знам повече от теб за историята и на твоя и на моя клуб. Можем да направим дебат , но не тук , на живо пред свидетели , с документи , доказателства и залози за много пари , защото подобни пасквили за твоя клуб мога да копирам и аз. Но аз копирам само неща които са ИСТИНА , както по -долу кореспонденцията с ФИФА. Има го на сайта на ФИФА. Факт.
@sly , ок , ще си купя . Купувал съм , купувам и ще купувам ароматизаторчета , фанелки , значки , абонаментни карти , членски карти , шалове и мноооооого други неща . Това е една от причините моя отбор да го има . А копирам (и мога още неща да копирам) защото се забравят някой неща.
Ето какво разкрива ФИФА от кореспонденцията си с ЦСКА-София:

„С кореспонденция от 17 септември 2019 г. новият клуб предостави своята позиция, която може да бъде обобщена, както следва:

I. Новият клуб заяви, че няма юридическа, финансова или организационна връзка между юридическото лице на бившия клуб „ПФК ЦСКА АД” и новия „ПФК ЦСКА-София ЕАД”.

II. По-специално, новият клуб посочва, че е правоприемник на клуба Литекс Ловеч и дава следните обяснения:

- през сезон 2015/2016 клуб, наречен „Литекс Ловеч” е изваден от Първа лига на България;

- в началото на сезон 2016/2017 група предприемачи купуват дружеството „ПФК Литекс Ловеч” АД, юридиеското лице зад клуба Литекс Ловеч;

- основната идея на тези предприемачи е да създадат нов клуб, който поддържа и отразява спортната история на стария клуб, който по това време вече е обявен в несъстоятелност и вече не участва в първенството;

- следователно на 2 юни 2016 г. предприемачите променят името на компанията от „ПФК Литекс Ловеч АД” на „ПФК ЦСКА-София ЕАД”. Следователно Литекс Ловеч стана ПФК ЦСКА-София. Въпреки това новият клуб подчертава, че участва в новосъздаденото първенство на България в Първа лига (сезон 2016/2017), използвайки спортния лиценз на Литекс Ловеч.

III. Освен това новият клуб признава, че използва сходно лого и изображение като това на оригиналния длъжник, тъй като е закупил определени лога, търговски марки и др. от масата на несъстоятелността на първоначалния длъжник. Новият клуб обаче иска да обърне внимание на Дисциплинарния комитет върху факта, че новият клуб и първоначалният длъжник имат различни собственици, лицензи, футболни отбори и юридически лица, което предполага, че първият не може да се счита за приемник на втория."
@IbreObre , точно така прасчо . Фирмата ЦСКА фалира . Направи се нова- Етрополе-Литекс -ЦСКА-София .Новата няма историята и титлите на умрялата , няма . И последно лайнарче малко , не аз , разбрали бе мухльо , не аз , вие във всички писма до Лозана по искове за пари твърдите , че сте Литекс .Има ги в нета бе говньо, черно на бяло . Чети бе смотан тъпанар, чети .И какво общо има смяна на името на ЕДНО дружество с фалит на друго ? Какво бе презерватив? И 120 пъти да си сменим името дружеството е едно , а вие фалирахте ! Умряхте! Хвърлихте топа ! Гушнахте букета и т.н.!Как да ти го набия в празната тиква бе глупак ? И де юре и де факто НЕ сте ЦСКА! Абе толкова ли е трудно за гладкия ти малък мозък да го разбереш?Я си пусни сънчо и си легай келеш , като пораснеш ще разбереш.
@mistreated , така е пич. Ако стане така пътищата са два , или си плащаме или ново дружество .Но ако има ново дружество, то ще почне както ЦСКА тогава , от дъното без история и претенции за титли и няма както тях по средата на пътя да вземе лиценза на никой . А ако все пак вземе чужд лиценз , което вярвай ми няма да стане , то аз (и поне 90% от нас) няма да припозная този нов клуб , да имам претенции за история и няма да твърдя , че сме Левски в България и еди кой си в Европа. Но теории на вероятностите не ми се коментират защото колкото и да не вярват , колкото и да измислят глупости и простотии нашите приятелки от Борисовата градина , Левски има публика с главни букви . ПУБЛИКА, ФЕНОВЕ или както искаш го наречи . И любов , много любов.
@IbreObre , какъв край бе нещастник ? Ако Левски фалира ще сме в някоя окръжна група , но пак ще сме Левски . Винаги ще сме Левски !! Без тире и число ! И ЦСКА не е ЦСКА , а е ЦСКА-София . Какъв сайт като ЦСКА-София във всичките си писма до УЕФА и Лозана по искове твърде , че е Литекс !! ЛИТЕКС !! И БФС чрез тогавашния президент на пресконференция ясно каза , че по документи сте Литекс с друго име ! Какво не си разбрал бе сополанко ?
@Marakesh ,има и друго . Защо има такава разлика между тях и нас ? Защото 80-90% от нас не биха припознали никога друг отбор . Левски можеше и още може да фалира , случва се , но ние ще почнем от окръжните групи и няма да вземем лиценза на Етрополе , а те уж не искаха , писаха декларации , а после бързо бързо припознаха не кой да е , а Литекс !!Какво мислене на дребен тарикат и женски полов орган трябва да имаш за да твърдиш пред ФИФА, УЕФА и Лозана , че си Литекс , а в България , че си ЦСКА?? Защо сега си от мелеза ЦСКА-София , а плюеш по ЦСКА 1948 , които също не са ЦСКА , но поне честно влязоха в Ефбет лига и са само българи ? Защо припознаваш селския Литекс с друго име и вкаран незаконно в лигата ? Аз не знам какъв е този начин на мислене и що за морал и човешки ценности имат !!?? Различни сме .Във всичко. И като последна разлика ще цитирам чужда мисъл: "Разликата между левскари и цесекари е , че едните обичат отбора си , а другите победата".
@bambo , опс , грешка в бързината , да се чете :" ЦСКА-София твърди , че е Литекс" .
Няма объркване само в УЕФА . В цялата си кореспонденция с УЕФА и Лозана, ЦСКА твърди , че е Литекс. Точно и ясно .
@mar5ino , много е интересно дали Левски и Паулиньо знаят за тая заплата?
@go6etogong ,едното няма общо с другото - дори Левски да изпадне , дори да не сме първи , втори , трети или седми в България, това по НИКАКЪВ начин НЕ прави Литекс на ЦСКА!
  • 1