Най гледания отбор винаги е бил Левски.И В София и в провинцията.
Тази година Левски трепе всички по посещаемост.И като домакин и като гост.цска-софия-септември:500 публика,на другия ден Левски-славия:9-10 хиляди,в Разград препълнен сектор,отелно много левскари в публиката на лудогорец.цска-софия-Етър след еуфорията и призива за пълен стадион заради емблемата:5 хиляди.Левски с последния Верея....до обяд 9 хиляди продадени билета,а мача е от 19:45!!!
И Гришата и Домуса са доказани измамници и манипулатори.Особено първият.Откакто е във футбола,само нечистотии.Сега си признава старите грехове,и с най голяма наглост използва и иметао на Наско Сираков!
@9popo Че то-антикомунист е похвала,а не обида.
Хитър човек е Спас Русев.Винаги думите му са обмислени и точни.Левски в тоя мач го провали вратаря и късмета,въпрки,че на първия гол имаше тънка засадка.И да беше дал още 2 минути продължение,едвали щеше да стане нещо.Положението на Цветкович беше съмнително,защото влизането беше остро,но беше насочено към топката.И стигате с тия шпалири,ние все едно сме някъде от друга планета!Навсякъде в нормалните страни,това си е практика,която цели уважение и респект към заслужения първенец.
И какво от това!?цска умря.литекс стана цска-софия,и плати емблемата на закритото цска.
Левски е символичен гост!
Рамос взе,че се притесни,че мангала не му прощавал!Дреме му на оная работа!!!
"ФОРМАТА Е ВРЕМЕННА,КЛАСАТА Е ВЕЧНА".Това го казаха Ливърпул,но го доказаха Реал.
Най добрия треньор,който някога е работил в България!
Той да не е огледало!
Докога ще се занимавате с тия глупости!Това ли е големия проблем!Това дете и баща му ли са най големите престъпници!Защо не се занимавате с децата на малцинствата,които са от криминалния контингент,само получават помощи,а дори не ходят на училище.Ккаво искате пак от феновете!Ние ли сме най големия проблем на тая скапана държава!!!
Нищо не са загасили.Не се гаси туй що не гасне.
Тези деца ли са най големите престъпници,и юащо се занимавате с деца с рисунки по тялото,а не се занимавате с ония мургавите деца дето се занимават с дслеч по странни неща?
Точно там в седмия гейм на 3 тия сет се обърна всичко.Една малка грешка обърна мача!
Не може да забраниш на едно две годишно дете,да духне 70 свещички :)
Няма как тоя път!
Няколко пъти го гледам на повторение,и все повече се обеждавам,че това дори не беше за червен картон!Тиам се хвърля с двата крака,но въобще не към краката на Каранга.Когато стига на метър-два от нападателя,Тиам си разтваря краката за да го предпази.Каранга обаче не реши сам да се предпази,а се усука в бедрото на Тиам!!!И ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ ГО ИЗКАРАХА ВЕДНАГА?!Явно медицинския щаб е некадърен!Днеска между другото са видяли Карангата в мола,вървял си е спокойно,без гипс,без дори да накуцва!
Право в десятката!
Това дори не беше за червен картон.Вижда се ясно,че Тиам се разкрачва и него рита с краката.
Режисирано.Смахната работа.
Научете малко географъята :) Хаково е в А окръжна.Дори и да е във В,играе в Югоизточната,а цска в югозападната.
Гришо се отказва.Казва,че има болки в рамото.Естествено да пази сили за утре с Надал.Нормална реакция.
Защо трябва да се наказва отбора,при положение,че виновника нито е заловен,нито е доказано на кой отбор и дали въобще е фен!
Защо Левски да носи пълна отговорност?Защо плащаме на полицията,как го е допуснала ,нали пребъркват.Нали тяхна е работата да заловят извършителя.Те какво искат,само да седят и да получават заплати.
След като микренския го играе на умряла лисица,че уж нямали да гонят шампионската титла,наглото му вчерашно изказване за съдии и разни подаръци,остава сега и да вземе да се откаже от гмо проекта си!
Отбори като Сити и ПСЖ нямат трдиции.Ето затова Реал и Ливърпул ги мачкат в ШЛ.
Какъв съдия бе човек,те трябваше да ви ударят с 5-6 гола.Двете греди,и пропуските на Кешеру ви спасиха.
А Друг е въпроса Ники,че твоите любимци,със 12-15 подарени точки,не заслужават повече!!!
Взеха 12 футболисти,а сумата похарчена за тях е 500 хиляди!!!С тия пари толова.Ако искаш добри играчи,развързвай кесията Спасе.
  • 1