Колоритните магазинери Румен и Йоана от Трявна са следващата двойка, която напусна Вилата на любовта. Двамата гостуваха в официалния подкаст на предаването, където пред водещата Денислава Велкова Румен със сълзи на очи сподели, че е осиновен и се гордее с това. 

Румен и Йоана бяха едни от най-изявените стратези в “Един за друг” 5, които неведнъж са споделяли своите намерения открито пред всички двойки. По време на своето гостуване те разказват, че това може да им е изиграло лоша шега, но са държали да бъдат честни със себе си и останалите във Вилата на любовта. 

Влюбената двойка описва престоя си в “Един за друг” като едно незабравимо приключение, но споделят, че често адреналинът е играл огромна роля в тяхното представяне, което им е попречило да покажат пълния си потенциал. 

Пред Денислава двамата споделят, че любовта им пламва от сайт за запознанства, когато са прекарвали часове във видео разговори, за да се опознаят. Румен и Йоана разказват за първите си впечатления един от друг, както и колко трудно е да се довериш на човек, който познаваш само от дигиталното пространство. 

Двойката от Трявна споделят, че като малки са били проблемни деца и редовно са имали проблеми с полицията, но това е бил важен урок от тяхното израстване, който им помага да възпитават децата си по най-добрия начин. 

Със сълзи на очи Румен сподели пред Денислава, че е осиновен и благодари на своите родители, че са го споделили с него. Двамата разказаха, че осиновяването в България е изключително трудно и мислят, че има нужда от законодателни промени, които да улеснят процеса, за да има по-малко деца в домовете. 

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.