Глен Янг, помощник главен мениджър на американската гейминг организация Team Solo Mid разкри, че преди подновяването на първенството по League of Legends, в състава ще бъдат внесени още промени. Съвсем наскоро отборът обяви, че се разделя с Huni, заради контузия. В платформата Reddit Янг разкри, че промените ще бъдат както в състава, състезаващ се в елитната американска дивизия, така и в LCS Academy отбора.

За четвъртата седмица, когато американското първенство ще бъде подновено съставът на TSM ще изглежда така: S0ul, Spica, Maple, Instinct и Chime.

Това означава, че бъдещето на състава ще се гради около Spica и Maple. S0ul бе промотиран от дублиращия тим на TSM, за да замени Huni. Интересни обаче са корекции на бот лейн. Instinct също идва от TSM Academy, а съпорта Chime идва от академията на друг отбор в LCS: Golden Guardians, като по думите на Янг това се случва, заради „добър синхрон“ между тях двамата.

Досегашните титуляри на бот лейн в TSM Tactical и Mia пък бяха свалени в отбора на академията. Tactical заради „продължаващи лични проблеми и проблеми с представянето“, а Mia, за да работи над увереността си.

В LCS TSM е с разочароващ баланс от 2 победи и 5 загуби, споделяйки 8-мо място с Dignitas. В LSC Academy пък тимът на TSM Academy споделя 9-та позиция с академията на Golden Guardians.