"Живей без агресия" накара младите хора да се замислят. На пресконференцията в края на проекта участва и заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов. Министерството подкрепи проекта.

Проектът насърчава младите хора да общуват помежду си без агресия. Интерес към проекта има и от хора над 29-годишна възраст, независимо от това, че целевата група е от 15 до 29 години.

"Благодарение на тези наши партньорства, на такива проекти, позитивната промяна е възможна тук и сега, впечатляващи са числата, цифрите и процентите. Имаше голямо насицане на информационната среда, достигнало се е до много хора. Програмата е за младите хора, но ролята на техните родители е фундаментална, радващо е, че този проект е достигнал до широка възрастова група от населението, важна е и ролята на родителите", коментира Павлов.

"Радвам се да отбележа тези демографски данни, хубаво е, че в цялата страна имаме покритие, големите градове, малките също", добави той.

Вижте повече във видеото.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.