Добър знак получи Реал Мадрид за евентуалния трансфер на Неймар от ПСЖ. По информация на испанското издание Marca бразилецът имал желание да играе в един тим с Кристиано Роналдо, което неимоверно ще изиграе своята роля. 

Твърди се, че петкратният носител на „Златната топка“ също гледал с добро око на привличането бившия играч на Барселона, тъй като класата в тима щяла да се повиши. Колкото до икономическата страна, очаквало се Роналдо да получи желаното увеличение на заплатата, така че нямало да има напрежение по тази ос.

Реал продължава да мъдри сценарии за Неймар

Запознати казват, че именно тези знаци карат шефовете на „белия балет“ да работят още по-настоятелно за закупуването на национала на „селесао“. По принцип първоначалната идея бе той да се присъедини към състава от „Сантиаго Бернабеу“ през сезон 2019/20, но е възможно всичко да се случи и по-рано.

Отчитали се и охладнелите отношения между Неймар и настоящия му тим ПСЖ.

Припомняме, че Неймар не е играл от края на февруари. Той се контузи при шампионатната победа над Олимпик Марсилия. Голмайсторът изкълчи глезен и счупи костица в стъпалото си, като се наложи хирургическа интервенция. Тя бе извършена в Бразилия, а след това играчът се възстановява в родината си. От няколко дни Неймар е в Париж.