Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино бе много доволен след продължаването към четвъртфиналите в Шампионската лига за тима му. Лондонският тим надви с 1:0 като гост Борусия Дортмунд и с общ резултат 4:0 е в следващата фаза на надпреварата. Почетино сподели, че се чувства горд от представянето на отбора си, а голът за „шпорите” е паднал в тежък за тях момент от срещата.

„Ние сме на четвъртфинал! Това е много радостно за мен. Причината е заради играчите и заради феновете. Победата е особено важна. Истина е, че имахме малко късмет, но заслужихме напълно да продължим напред”, сподели Почетино пред медиите.

„Юго Лорис бе феноменален. Имаше много шансове пред нашата врата, а ние не очаквахме толкова много. Това е футболът. След загубата в първия мач Дортмунд нямаше какво да губи. Беше много тежко за нас, но целта е изпълнена”, продължи аржентинецът.

„В последните десет минути на първото полувреме имахме големи трудности. Те започнаха да играят все по-бързо, така стартираха и втората част. Хубаво е, че отбелязахме бърз гол. Сега е време да се порадваме, че продължаваме напред. Нужно е да сме горди. Опитът е много важен, а той ни прави все по-добри. Има много неща, от които можем да се поучим в тези мачове, а това ще ни направи по-добър отбор”, допълни още Маурисио Почетино.


Още по темата:

Тотнъм вклини шпората в амбициите на Дортмунд в ШЛ