Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер призна, че ще се завърне във футбола със старта на 2019 година. Френският специалист сподели също така, че още не знае къде ще е треньор.

69-годишният специалист се оттегли от Арсенал след 22 години начело на лондонския тим в края на миналия сезон, но вече гледа смело напред. Запитан на въпрос дали ще се завърне в треньорството, той отговори: „В началото на следващата година”.

Реал Мадрид са в търсене на новия си треньор, а дългогодишният мениджър на Арсенал е едно от имената, които е фаворити на букмейкърите.

„Имах добра почивка и погледах доста футбол. Имам добри спомени и ми липсва играта”, продължи Венгер.

Французинът е доволен от прогреса на бившия му тим през този сезон. Арсенал впечатлява след двете загуби в първенството в първите два кръга и е без загуба оттогава досега във всички надпревари.

„Когато Арсенал побеждава, то аз съм щастлив. Усещам, че работих много там и смятам, че оставих клуба в добра кондиция. Оттам насетне аз подкрепям клуба, както всеки един друг фен. Искам да спечелят повечето си мачове”, продължи Венгер.

Другият вариант пред Венгер според медиите е да поеме френския шампион Пари Сен Жермен или германския колос Байерн Мюнхен.